corona update november 2021

corona update november 2021

corona update november 2021 780 486 Roelof van de Belt

De afgelopen persconferentie zal jullie niet ontgaan zijn. Het zal dan ook niet als een verassing komen dat wij helaas ook om 17:00 onze deuren moeten sluiten. Tot 17:00 uur zijn er geen beperkingen opgelegd en kunnen we dus gewoon ons normale programma draaien. We hopen dus ook dat jullie zo veel mogelijk toch nog gebruik kunnen maken van onze diensten in de ochtend en de middag.

Buiten mogen wij na 17:00 uur nog training geven aan 1 groepje van maximaal vier deelnemers. Dat betekend dat de small group personal training sessies wel door kunnen gaan alleen zullen deze dan buiten moeten plaatsvinden. Ook de personal training sessies in de avond kunnen gewoon door gaan maar ook deze dienen buiten plaats te vinden.

Wij vinden het ontzettend jammer en vervelend dat onze branche wederom niet als essentieel bestempeld wordt en dat wij daarom jullie helaas niet volledig kunnen bedienen. Onze grootste groep klanten komen over het algemeen ’s avonds sporten en wij hopen ontzettend dat deze groep op zaterdagochtend is staat is om te sporten. Wij hebben namelijk besloten om ons zaterdagochtend programma uit te breiden.

Ons zaterdagochtend programma ziet er tijdelijk zo uit:

  • 9:00 bootcamp (buiten)
  • 9:00 cardiofit (binnen)
  • 10:00 Functionall Fit (binnen)
  • 10:00 Power (binnen of buiten ligt aan het aantal deelnemers)
  • 11:00 Primall Fit (binnen)

Daarnaast hebben we besloten om de black friday deal nog even door te zetten om ook personal training toegankelijker te maken voor iedereen. Bij aanschaf van 12 personal training sessies geven we € 150,- korting.

Toch meer interesse in small group personal training? Koop dan nu 10 trainingen en dan krijg je er van ons twee cadeau. .

We hopen zo iedereen toch nog een beetje in beweging te houden.

Mocht er nog animo zijn om op dinsdag- en donderdagochtend om 10:00 ons lesaanbod uit te breiden dan horen wij het graag.

Graag tot snel

contact@personallfit.nl

06-34231386

About the author

Roelof van de Belt

Personal trainer in hart en nieren