We bieden verschillende functionele groepstrainingen

Bootcamp

Wat is er leuker en gezonder dan buiten trainen? Een bootcamp training combineert het goede van beide werelden namelijk: de gezonde buitenlucht en hardloop-, leningheids en fitnessoefeningen.

Small group training

Small Group Personal Training 60 min 1 op (3-6)

Bij ons is het mogelijk om Small group training in te delen zoals u dat wilt. Daarnaast krijgt u korting als u meerdere trainingen per week plant.

Cardio fitness

Tijdens deze leuke, gevarieerde lessen start u altijd met een warming up op muziek om vervolgens cardio- en krachtoefeningen af te wisselen.

Tijdens deze lessen ligt het accent op conditie, kracht, balans en verbranding.

Functionall fit

Functionall fit is een gevarieerde training waarbij cardio, kracht, lenigheid, balans en coördinatie wordt getraind tijdens alle oefeningen. Tijdens deze lessen wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van suspension trainers (TRX), kettlebells, barbells en andere functionele trainingsmaterialen en ook met uw eigen lichaamsgewicht. De oefeningen zijn doorgaans 3 dimensionaal en sluiten hierdoor prima aan op de bewegingen in het dagelijks leven. Meedoen met een functionall fit staat garant voor een complete training waar u een uitzonderlijk goed gevoel aan overhoudt.

G-fitness

Speciaal voor deze groep, les onder deskundige begeleiding, in een lekker sfeertje met geweldige muziek.

Onder deskundige, professionele begeleiding, in een lekker sfeertje met geweldige muziek. Iedereen werkt op zijn/haar eigen niveau, ter verbetering van de algehele conditie, coördinatie en spierconditie.

Je mag altijd een keer komen kijken, maar beter is nog om een les mee te doen. Lijkt het je leuk, kom dan op dinsdagavond lekker een uurtje sporten.

Personall power

De Personall Power les is voor iedereen die echt sterker en fitter wil worden. In deze groepsles zullen wij voornamelijk  kiezen voor de grote, samengestelde en functionele oefeningen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan barbell squats, deadlifts, pull ups, bankdrukken maar TRX oefeningen, oefeningen met de zandzak en de slee zullen ook aan bod komen.  Dus kortom! Wacht niet langer en kom in je Personall Power.

Primall fit

Primall Fit is tot stand gekomen vanuit verschillende bestaande groepslessen zoals animal flow, yoga, bodybalance, thai chi, qi qong, pilates en primal movement. Al het goede van deze lessen is gecombineerd en dit zal zonder twijfel de nieuwe trend in fitness worden.

Door het goede van al deze lessen met elkaar te combineren creeer je een sterke basis van binnenuit die ook van buiten te zien zal zijn.

Het volgen van een primall fit les is een ware sensatie die op al je zintuigen inwerkt en alle lichamelijke eigenschappen bevordert. Tijdens deze les verbeter je lichamelijke kracht, conditie, houding, lenigheid, balans vanuit de basis en creëer je het lichaam van een jager uit de oertijd zoals wij eigenlijk bedoelt zijn.

Wandelfit

Het wandelfit programma “wandel bootcamp” is gebaseerd op het vergroten van de spierkracht, coördinatie en belastbaarheid van de spieren en gewrichten. Deze les is toegankelijk voor iedereen en kan aangepast worden op ieder niveau.

Het wandelfit programma “body & mind” is gebaseerd op het vergroten van de lichamelijke balans, lenigheid en stabiliteit. Ook deze les kan desgewenst aangepast worden op ieder niveau.

Wij adviseren het onderstaande bij iedere training mee te nemen

sportbroek + t-shirt
sportschoenen
handdoek
bidon (drinkflesje

Kom bij ons trainen, wij heten je van harte welkom