Vitale medewerkers

Vitale medewerkers

Vitale medewerkers 2200 1469 admin

Personall Fit Business

We leven momenteel in een bijzondere tijd. De wereld is aan het veranderen en lifestyle, vitaliteit en gezondheid wordt steeds belangrijker. Werk en privésituaties lopen steeds vaker in elkaar over. Doordat werknemers vandaag de dag steeds vaker en langer aan staan is het van belang dat er tijd vrij gepland wordt om te werken aan lifestyle, vitaliteit en gezondheid. En gelukkig zien wij dat steeds meer ondernemers hier tijd voor vrij maken voor hun medewerkers.

Wij van Personall Fit zijn enige tijd geleden een samenwerking gestart met NL Actief (de enige echte rijks erkende brancheorganisatie van de fitnessbranche) en Fitview (een bedrijf dat door middel van applicaties alle facetten van bedrijfsvitaliteit en inzetbaarheid in beeld brengt). Deze samenwerking heeft geresulteerd in een  all-in-one solution waarmee we de duurzame inzetbaarheid in kaart kunnen brengen, inzicht kunnen creëren in de te voorkomen verzuimkosten en overzichtelijk de effecten van de eventuele interventies kunnen meten.

Wij zijn dus ook ontzettend trots, enthousiast en gedreven om deze tool in te mogen zetten. Hiervoor zijn we momenteel op zoek naar een aantal vooruitstrevende ondernemers die ervoor open staan hun medewerkers dit bijzondere cadeau aan te bieden en zelf inzicht te creëren in de lifestyle van de medewerkers.

In de applicatie kunnen wij onder anderen inzicht geven in:

  • Stressniveau
  • Algemene gezondheid
  • Leefstijl
  • Medewerkers tevredenheidsonderzoek
  • Psychosociale arbeidsbelasting
  • Werkvermogen
  • Slaap
  • Enz…

Wacht dus niet langer en maak een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek waarin we geheel vrijblijvend alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken en laten zien. Want fitte, gezonde medewerkers willen we allemaal.

Met vriendelijke groet,

Lars Timmer & Roelof van de Belt

Personall Fit

www.personallfit.nl

roelof@personallfit.nl

06 342 313 86