Maak nu kennis met Rick de Nooijer

Maak nu kennis met Rick de Nooijer

Maak nu kennis met Rick de Nooijer 818 1024 Roelof van de Belt

Rick de Nooijer is topsporter in hart en nieren en vanaf januari 2022 beschikbaar voor jou als personal trainer bij Personall Fit.

Getraind worden door een topsporter is een ervaring op zich. Je grenzen verleggen, eetgewoontes aanleren en volhouden, met tegenslag leren omgaan, het hoort er allemaal bij. Een topsporter weet precies hoe moeilijk het is om echte resultaten te bereiken en kan jou natuurlijk goed leren om met deze struggles om te gaan.

Rick is 25 jaar en woont vanaf januari 2022 in Zutphen. Momenteel werkt hij nog als Personal trainer bij enforce waar hij met veel plezier en passie zijn cliënten helpt bij het optimaliseren van hun lifestyle. Daarnaast heeft hij zichzelf als doel gesteld om met TeamNL op de olympische spelen in 2024 te schitteren.

Rick zal zich bij ons niet alleen gaan richten op personal training. Als bokser vindt Rick het ook ontzettend leuk om bokslessen te geven. Wij zullen dus vanaf januari ons groepslesrooster verder uitbreiden met Small group bokslessen.

Interesse in personal training of bokslessen van Rick? Boek nu alvast je eerste PT sessies vanaf 1 januari 2022 en krijg € 150,- op 12 personal training sessies met Rick.

contact@personallfit.nl

06 342 313 86

About the author

Roelof van de Belt

Personal trainer in hart en nieren