Stefan

Heijink

Trainer

 

Stefan heeft, na een korte periode bij defensie, de ommekeer gemaakt naar de fitness. Door een blessure aan zijn knie heeft hij moeten kiezen om een andere weg in te slaan. Nu heeft hij in sport, bewegen, fitness en leefstijlcoaching zijn passie gevonden.

Stefan heeft zijn sport en bewegen diploma gehaald en is nu officieel rijkserkend leefstijlcoach en personal trainer.  Hij gelooft dat een duurzame gezonde levenswijze voor iedereen haalbaar is. Toch is gebleken dat dit in de huidige maatschappij lastig te bereiken is zonder de juiste begeleiding. Stefan is zo’n coach die dit bij jou kan bereiken. Dit doet hij door middel van goede persoonlijke aandacht en begeleiding, goed afgestemde trainingen, de juiste adviezen en veel gezelligheid. Stefan brengt rust en vertrouwen mee in zijn trainingen

Stefan heeft de volgende fitness gerelateerde opleidingen afgerond:

  • Fitnesstrainer A
  • Fitnesstrainer B
  • Harteraad beweegcoach
  • MBO sport en bewegen, Leefstijlcoach

Om de doelen te bereiken maakt Stefan gebruik van functionele oefeningen waarbij we gebruik maken van het eigen lichaam en enkele losse materialen.

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Stefan altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.