Stanley

Verheul

Trainer

Stanley heeft van jongs af aan interesse voor sport gehad. Zijn passie voor sport is begonnen met voetbal en daar is later het beoefenen van fitness bijgekomen. Zijn interesse voor fitness is in de loop der jaren steeds groter geworden, waardoor hij uiteindelijk heeft besloten om het roer om te gooien en van zijn passie zijn werk heeft gemaakt.

 

Stanley heeft het afgelopen jaar via AALO diverse fitness opleidingen gevolgd;

– fitness instructeur level 1
– fitness instructeur level 2
– fitness Master
– Personal Trainer

Work hard, but have fun!

Hij heeft bewezen dat je met passie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen een omslag in je leven kunt bereiken. Stanley neemt deze kennis en ervaring mee in de begeleiding van  klanten naar een gezonde en fitte levensstijl. Hij gelooft in maatwerk waarbij de trainingen zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van de klant.

Stanley gaat op zoek naar oefeningen die bij de klant passen, want sporten moet vooral een leuke ervaring zijn.

Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, kettlebells, barbells en andere kleine fitness attributen. Hierdoor ontstaat een functionele training waarbij op effectieve wijze de gestelde doelstellingen behaald worden.

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Stanley altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.

Personal Training / Small Group Training
Aanbevolen
per keer
Iedereen is speciaal, uniek en bijzonder. Wil je in een kleine groep persoonlijke begeleiding, dan is Personal Training iets voor jou. Ervaar wat het voor je lichaam en gezondheid kan betekenen. Wij houden rekening met je persoonlijke eigenschappen en doelstellingen. Hierdoor is iedere training op maat en resultaat gegarandeerd. Je betaald €30,- voor een half uur en €50,- voor 60 minuten persoonlijke training.
Prijsv.a € 30,-