Roelof

van de Belt

Manager

Roelof is één van onze ervaren personal trainers en is niet alleen werkzaam voor Personall Fit maar is daarnaast ook actief als freelance docent voor Sport&People. Hier is hij verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe personal trainers en doceert hij Fitnesstrainer A, Fitnesstrainer B, Sport & Voeding en Functional training.

 

Daarnaast heeft hij als fitnessmanager, groepslestrainer en personal trainer al vele klanten geïnspireerd en begeleidt naar een fitter en gezondere levensstijl en hierdoor duurzame resultaten bereikt.

 

Hij gelooft in goed samengestelde trainingen waarbij alle lichamelijke facetten in de juiste verhoudingen aan bod komen (coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht). Uiteraard verschilt de verhouding per persoon en per doelstelling. Er zal voornamelijk gebruik gemaakt worden van functionele oefeningen die bijdragen aan de verbetering van de alledaagse bewegingen.

Find a way or make one

Roelof is gespecialiseerd in de volgende disciplines:

 

– Afslanken

– Krachttraining (bij sporters)

– Figuurverbetering

– Functional training

 

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Roelof altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.

Personal Training / Small Group Training
Aanbevolen
per keer
Iedereen is speciaal, uniek en bijzonder. Wil je in een kleine groep persoonlijke begeleiding, dan is Personal Training iets voor jou. Ervaar wat het voor je lichaam en gezondheid kan betekenen. Wij houden rekening met je persoonlijke eigenschappen en doelstellingen. Hierdoor is iedere training op maat en resultaat gegarandeerd. Je betaald €30,- voor een half uur en €50,- voor 60 minuten persoonlijke training.
Prijsv.a € 30,-