Lars

Timmer

Manager
Lars is vanaf jongs af aan een fanatiek sporter. Na verschillende team- als individuele sporten beoefend te hebben is Lars het CIOS gaan doen met fitness als specialisatie om zich te gaan richten op de begeleiding van sporters en niet-sporters in verschillende sportdisciplines.

 

Na het CIOS is Lars de opleiding Sport, Gezondheid en Management gaan doen. Verschillende cursussen op het gebied van voeding, lichaam en het mentale vlak geven hem nog meer inspiratie om zijn passie over te brengen op klanten die zorg willen dragen voor hun lichaam. Hij heeft veel klanten begeleidt naar een strakker lichaam, een (top)sportprestatie, en vooral ook lekker in je lijf zitten.

 

Om deze doelen te behalen maakt Lars gebruik van lichaamseigen oefeningen. Apparaten komen hier dus niet aan te pas. Functioneel, of alledaags bewegen is het middel.

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Lars altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.

Personal Training / Small Group Training
Aanbevolen
per keer
Iedereen is speciaal, uniek en bijzonder. Wil je in een kleine groep persoonlijke begeleiding, dan is Personal Training iets voor jou. Ervaar wat het voor je lichaam en gezondheid kan betekenen. Wij houden rekening met je persoonlijke eigenschappen en doelstellingen. Hierdoor is iedere training op maat en resultaat gegarandeerd. Je betaald €30,- voor een half uur en €50,- voor 60 minuten persoonlijke training.
Prijsv.a € 30,-