Ivar

Schenk

Chiropractor

Geboren in Deventer en getogen in Schalkhaar, woon ik inmiddels al ruim 10 jaar met mijn gezin in Zutphen. Nadat ik aanvankelijk als fysiotherapeut ben opgeleid, ben ik in 1999 met de studie chiropractie in Engeland begonnen. Na een 4-jarige universitaire studie ben ik in 2003 afgestudeerd.

Sinds 2004 ben ik mede-eigenaar van “Chiropractie Tiel”, waar ik samen met mijn collega Roel te Kolstee een praktijk heb neergezet die in de regio Rivierenland een zeer goede naamsbekendheid geniet. Ruim 12.000 mensen bezochten de afgelopen jaren, al dan niet op verwijzing van huisartsen of specialisten, onze praktijk. Sinds 2015 bedienen wij met onze vestiging “Chiropractie Zutphen” de regio Zutphen. Op woensdagen en vrijdagen ben ik werkzaam in Zutphen, op de overige dagen voer ik praktijk in Tiel.

In mijn dagelijkse praktijk help ik graag mensen van alle leeftijden. Van jeugd tot senioren: met mijn ruime ervaring en vaardigheden ben ik gemotiveerd om iedereen beter en zonder pijn te laten bewegen. Daarnaast kan ik als multi-sporter (mountainbiken, racefietsen, zwemmen en hardlopen) sporters adequaat helpen sneller te herstellen van blessures.

Heeft u vragen, dan kunt u mij altijd mailen op onderstaand e-mail adres.

Heeft u vragen, dan kunt u mij altijd mailen op onderstaand e-mail adres.

ivarschenk@chiropractie-zutphen.nl