Wij gaan jou helpen je doelen te bereiken.


LET OP! Onze trainers zijn vanaf heden zowel bij Personall Fit als bij Basic Fit Zutphen in te huren als Personal Trainer. 

Work hard, but have fun!

Rick de Nooijer

personal trainer

Rick weet als topsporter als geen ander wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. 

Rick is  topbokser in hart en nieren. Grenzen verleggen, nieuwe eetgewoonten aanleren en volhouden , met tegenslagen leren omgaan en toch gemotiveerd blijven zijn eigenschappen waar je als topsporter geregeld mee te maken krijgt. Vanuit zijn praktijkervaring is dit dan ook een specialisme waar Rick je goed mee kan helpen.

Rick houdt van uitdagende trainingen en integreert graag  boks oefeningen in zijn les. Een personal training van Rick is dan ook een ervaring op zich met allerlei verschillende lichamelijke voordelen. Reactiesnelheid, coördinatie, kracht, conditie, vetverbranding en core training staan altijd centraal tijdens een goede workout met Rick.

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Rick altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.

Stefan Heijink

personal trainer

Stefan heeft, na een korte periode bij defensie, de ommekeer gemaakt naar de fitness.

Stefan is geboren en getogen in het mooie Almen. Van jongs af aan is Stefan iemand die graag actief bezig is. Stil zitten past niet bij hem. Zo is Stefan naast Personal trainer actief als vrijwilliger bij verschillende verenigingen.

Door wat blessureleed is hij in aanraking gekomen met de fitness wereld. Hierdoor heeft hij de keuze gemaakt om hier in door te leren. In zijn laatste jaar heeft hij stage gelopen bij Personall Fit waar hij nu al enkele jaren met veel plezier en toewijding als personal trainer werkt. Stefan geeft verschillende groepslessen, 1 op 1 trainingen, trainingen bij bedrijven op locatie en small group trainingen.

Tijdens zijn trainingen kiest hij zorgvuldig zijn oefeningen met in zijn achterhoofd de vraag: wat heb jij nodig om je doel te bereiken en met een voldaan gevoel naar huis te gaan? En het liefst ook nog met een lach op je gezicht.

Kortom. Wil je een goede , gezellige en gerichte training? Kom dan gerust eens langs voor een proeftraining.

Esther te Linde

personal trainer/wandelcoach/sportmasseuse

Esther te Linde woont in het prachtige Zutphen en haar missie is “De mens in Balans!”

Esther vindt de mens fascinerend, bovenal de verbinding tussen hoofd en lijf. Het 1 kan niet zonder het ander: hoofd en lijf werken altijd samen.

Door haar werk als Trainer & Coach begeleidt ze veel mensen op het mentale en fysieke vlak.

Als Coach op het mentale vlak wandelt ze graag buiten met haar cliënten langs de IJssel. Naast elkaar (ipv tegenover elkaar aan een tafel), vooral op basis van gelijkwaardigheid.
In haar werk als Personal Trainer helpt ze u graag uw doelen te bereiken.

Dit kan van alles zijn:

– Fijn een uur in de week trainen
– Trainen met voedingsadvies
– Een small group training (gezellig in een kleine setting trainen)
– Een training op locatie, bedrijf, onderneming of thuis in de tuin…
– Neem vooral contact op om te overleggen! 🙂

Daarnaast heeft Esther bij Personall Fit in het pand haar eigen Sportmassage praktijk. Bij sportmassage maak ze gebruik van verschillende massagegrepen en technieken om de spieren te ontspannen, de doorbloeding te verbeteren en de flexibiliteit te vergroten.

Door haar werk als Personal Trainer, Coach en Sportmasseur is voor haar de cirkel rond.

Laten we samen Fysiek en Mentaal sterker en fitter worden!

www.esthertelinde.nl

Agnes Kleinsmit

personal trainer/wandelcoach

Agnes is wandelcoach en personal trainer in hart en nieren.

Agnes is een ervaren coach en trainer op zowel het fysieke als mentale vlak. Naast dat ze groepstrainingen en personal training geeft, is ze gecertificeerd Register Wandelcoach ® met een opleiding en visie vanuit de positieve psychologie. Als zelfstandige trainer en leefstijlcoach (van Natuurlijk Fit met Agnes) helpt ze, binnen de muren van Personall Fit, vrouwen met het bereiken en behouden van hun gezondheids- en sportdoelen in elke fase van het leven.

 Elke vrouw is uniek en maakt verschillende grote levensfasen door; het lichaam van een vrouw is constant in verandering en heeft verschillende behoeften. Het maakt niet uit in welke levensfase je zit, bij Personal training en coaching draait alles om jou en je wensen en doelen. Of je nou wilt afvallen, fitter en sterker wilt worden, beter in je vel wilt zitten of gewoonweg gezonder wilt leven of weer in (top)vorm wilt komen na de bevalling, Agnes ondersteunt en motiveert je om je doelen of wensen te realiseren. 

Functioneel trainingsprincipe

Echte resultaten boek je met oefeningen die uitdaging bieden en variatie. Agnes traint je,  afhankelijk van je doelstelling, volgens het ‘functioneel training principe’ al dan niet gecombineerd met de principes van ‘motorisch leren’ en de dynamische systeemtheorie. In de trainingen maakt Agnes gebruik van losse materialen en richt ze zich op de ontwikkeling en robuustheid van functionele bewegingspatronen, zowel alledaagse als sportspecifieke patronen, waar verandering en variatie de sleutel is.

Personal training en coaching is persoonlijk. De eerste afspraak voor een proefles of intake is gratis en vrijblijvend. De manier om te ervaren of mijn aanpak bij je past en of je een persoonlijke klik ervaart met mij als trainer.

Breed scala aan diensten waaronder personal training, pre- en postnatale training, leefstijl- en vitaliteit coaching (denk aan coaching op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en stressmanagement maar ook mentale aspecten die nodig zijn voor een gezonde leefstijl zoals het doorbreken van patronen)

www.natuurlijkfitmetagnes.nl

Thor van den Berghe

personal trainer

Thor van BodySculpThor helpt jou bij het behalen van jouw doelen. Met passie en enthousiasme en veel energie staat hij er voor jou! 

Wellicht heb je moeite om je te houden aan afspraken die je met jezelf maakt? Weinig zin om te trainen omdat je motivatie mist? Je kunt niet lekker in een sportritme komen? Je vindt het lastig om op de juiste manier met voeding om te gaan?

Maak je geen zorgen. Dit is allemaal heel normaal. De één kan zich er gemakkelijk toe zetten om zich aan een gezonde leefstijl te houden. De meeste mensen vinden dit lastig. Zij hebben dat extra zetje van buitenaf nodig.

Hierin ben is Thor jouw motivatie en stok achter de deur om ervoor te zorgen dat jij jouw droomdoel bereikt! Door de persoonlijke begeleiding die je ontvangt zal jij het BST resultaat behalen!

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal ben ik jouw steun en toeverlaat in voor en tegenspoed. Net als in een huwelijk zal het er zo nu en dan heftig aan toe gaa, maar ook moet je de ontspanning en rust kunnen vinden.

Naast dat het zwaar wordt moet het natuurlijk ook leuk blijven.

Bij interesse kun je contact met Thor opnemen via deze website of via www.bodysculpthor.nl/contact

Lars Timmer

manager/personal trainer

Lars is vanaf jongs af aan een fanatiek sporter.

Na verschillende team- als individuele sporten beoefend te hebben is Lars het CIOS gaan doen met fitness als specialisatie om zich te gaan richten op de begeleiding van sporters en niet-sporters in verschillende sportdisciplines. Na het CIOS is Lars de opleiding Sport, Gezondheid en Management gaan doen. Verschillende cursussen op het gebied van voeding, lichaam en het mentale vlak geven hem nog meer inspiratie om zijn passie over te brengen op klanten die zorg willen dragen voor hun lichaam. Hij heeft veel klanten begeleidt naar een strakker lichaam, een (top)sportprestatie, en vooral ook lekker in je lijf zitten.

Sinds dat Lars in 2006 gestart is met het CIOS is hij vooral functioneel met klanten aan het trainen. Of je nu recreatieve of topsport ambities hebt. De laatste jaren heeft Lars zich ook meer toegespitst op teambuilding, survivalrun en obstaclerun.

Find a way or make one

Roelof van de Belt

manager/personal trainer

Roelof is één van onze ervaren personal trainers en heeft al vele mensen begeleidt naar een fitter en vitaler leven. 

Roelof is al jarenlang actief in de fitnesswereld en heeft de afgelopen jaren zijn kennis over krachttraining, conditietraining en functionele training aangevuld met yoga, mobiliteit, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen

Hij gelooft in goed samengestelde trainingen waarbij alle lichamelijke facetten in de juiste verhoudingen aan bod komen (coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht). Uiteraard verschilt de verhouding per persoon en per doelstelling. Er zal voornamelijk gebruik gemaakt worden van functionele oefeningen die bijdragen aan de verbetering van de alledaagse bewegingen en die passen bij de huidige mentale toestand.

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Roelof altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.