Wij gaan jou helpen je doelen te bereiken.

Find a way or make one

Roelof van de Belt

manager

Roelof is één van onze ervaren personal trainers en heeft al vele mensen begeleidt naar een fitter en vitaler leven 

Roelof is al jarenlang actief in de fitnesswereld en heeft de afgelopen jaren zijn kennis over krachttraining, conditietraining en functionele training aangevuld met yoga, mobiliteit, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen

Hij gelooft in goed samengestelde trainingen waarbij alle lichamelijke facetten in de juiste verhoudingen aan bod komen (coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en kracht). Uiteraard verschilt de verhouding per persoon en per doelstelling. Er zal voornamelijk gebruik gemaakt worden van functionele oefeningen die bijdragen aan de verbetering van de alledaagse bewegingen en die passen bij de huidige mentale toestand.

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Roelof altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.

Lars Timmer

manager

Lars is vanaf jongs af aan een fanatiek sporter.

Na verschillende team- als individuele sporten beoefend te hebben is Lars het CIOS gaan doen met fitness als specialisatie om zich te gaan richten op de begeleiding van sporters en niet-sporters in verschillende sportdisciplines.Na het CIOS is Lars de opleiding Sport, Gezondheid en Management gaan doen. Verschillende cursussen op het gebied van voeding, lichaam en het mentale vlak geven hem nog meer inspiratie om zijn passie over te brengen op klanten die zorg willen dragen voor hun lichaam. Hij heeft veel klanten begeleidt naar een strakker lichaam, een (top)sportprestatie, en vooral ook lekker in je lijf zitten.

Om deze doelen te behalen maakt Lars gebruik van lichaamseigen oefeningen. Apparaten komen hier dus niet aan te pas. Functioneel, of alledaags bewegen is het middel.

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Lars altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.

Work hard, but have fun!

Rick de Nooijer

traininer

Rick weet als topsporter als geen ander wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. 

Rick is  topbokser in hart en nieren. Grenzen verleggen, nieuwe eetgewoontes aanleren en volhouden , met tegenslagen leren omgaan en toch gemotiveerd blijven zijn eigenschappen waar je als topsporter geregeld mee te maken krijgt. Vanuit zijn praktijkervaring is dit dan ook een specialisme waar Rick je goed mee kan helpen.

Rick houdt van uitdagende trainingen en integreert graag  boks oefeningen in zijn les. Een personal training van Rick is dan ook een ervaring op zich met allerlei verschillende lichamelijke voordelen. Reactiesnelheid, coördinatie, kracht, conditie, vetverbranding en core training staan altijd centraal tijdens een goede work out met Rick.

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Rick altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.

Stefan Heijink

trainer

Stefan heeft, na een korte periode bij defensie, de ommekeer gemaakt naar de fitness.

Door een blessure aan zijn knie heeft hij moeten kiezen om een andere weg in te slaan. Nu heeft hij in sport, bewegen, fitness en leefstijlcoaching zijn passie gevonden.

Stefan heeft in 2020 zijn sport en bewegen diploma gehaald en is nu officieel rijkserkend leefstijlcoach en personal trainer.  Hij gelooft dat een duurzame gezonde levenswijze voor iedereen haalbaar is. Toch is gebleken dat dit in de huidige maatschappij lastig te bereiken is zonder de juiste begeleiding. Stefan is zo’n coach die dit bij jou kan bereiken. Dit doet hij door middel van goede persoonlijke aandacht en begeleiding, goed afgestemde trainingen, de juiste adviezen en veel gezelligheid. Stefan brengt rust en vertrouwen mee in zijn trainingen

Stefan heeft de volgende fitness gerelateerde opleidingen afgerond:

  • Fitnesstrainer A
  • Fitnesstrainer B
  • Harteraad beweegcoach
  • MBO sport en bewegen, Leefstijlcoach

Om de doelen te bereiken maakt Stefan gebruik van functionele oefeningen waarbij we gebruik maken van het eigen lichaam en enkele losse materialen.

Personal Training is (zoals de naam al zegt) persoonlijk. Hierdoor is uw eerste afspraak met Stefan altijd vrijblijvend en wordt er tijdens deze afspraak gekeken of er een persoonlijke klik is tussen de klant en de trainer.

Ivar Schenk

chiropractor

Heeft u vragen, dan kunt u mij altijd mailen op onderstaand e-mail adres.
ivarschenk@chiropractie-zutphen.nl

Geboren in Deventer en getogen in Schalkhaar, woon ik inmiddels al ruim 10 jaar met mijn gezin in Zutphen. Nadat ik aanvankelijk als fysiotherapeut ben opgeleid, ben ik in 1999 met de studie chiropractie in Engeland begonnen. Na een 4-jarige universitaire studie ben ik in 2003 afgestudeerd.

Sinds 2004 ben ik mede-eigenaar van “Chiropractie Tiel”, waar ik samen met mijn collega Roel te Kolstee een praktijk heb neergezet die in de regio Rivierenland een zeer goede naamsbekendheid geniet. Ruim 12.000 mensen bezochten de afgelopen jaren, al dan niet op verwijzing van huisartsen of specialisten, onze praktijk. Sinds 2015 bedienen wij met onze vestiging “Chiropractie Zutphen” de regio Zutphen. Op woensdagen en vrijdagen ben ik werkzaam in Zutphen, op de overige dagen voer ik praktijk in Tiel.

In mijn dagelijkse praktijk help ik graag mensen van alle leeftijden. Van jeugd tot senioren: met mijn ruime ervaring en vaardigheden ben ik gemotiveerd om iedereen beter en zonder pijn te laten bewegen. Daarnaast kan ik als multi-sporter (mountainbiken, racefietsen, zwemmen en hardlopen) sporters adequaat helpen sneller te herstellen van blessures.

Agnes Kleinsmit

trainer

Agnes is wandelcoach is hart en nieren.

Het coachen van mensen loopt als een rode draait door het leven van Agnes. Als leidinggevende bij natuurmonumenten coachte ze werknemers in hun persoonlijke groei. Maar ook als sportcoach heeft Agnes in het verleden veel ervaring opgedaan. Zo heeft zo onder anderen gewerkt als trainer/coach/ploegleider bij jeugdatletiek, zwemmen en turnen.

Als Wandelcoach kan Agnes haar liefde voor de natuur en haar liefde voor het coachen perfect combineren.

Wacht niet langer doe eens mee met 1 van de wandelbootcamp lessen van Agnes bij Personall Fit of boek je individuele wandelcoaching bij Agnes via www.groenmotief.nl

Marcel van den Berg

fysiotherapeut

Ik ben opgeleid als fysiotherapeut en heb mij in de jaren breed geschoold in binnen en buitenland. Mijn aanpak is er op gericht u onafhankelijk te maken en opmerkzaam te maken op mogelijkheden van het onderhouden van uw gezondheid.

Waarbij aandacht voor: het losmaken van gewrichten  (volgens Mulligan, Mc Kenzis en DAM), het beter laten functioneren van spieren, ergonomische aspecten, effectief trainen en bewegen (buiten en in de sportschool). Volgens de laatste anatomische inzichten. Ik maak gebruik van diverse massagevormen, houdings- en bewegingstherapie, haptonomische principes en tape materialen.

Mijn favoriete aandachtsgebieden zijn: sport, wandel en loopgerelateerde klachten, gewrichts- en spier klachten, rug en nekproblematiek, spanningsgerelateerde vraagstukken en weerbaarheidstraining.

Ik ben lid van beroeporganisatie KNGF
En ben Big- en CKR geregistreerd