Een stukje achtergrond

Personall Fit is een kleine en gemoedelijke personal training studio met aandacht voor techniek en kwaliteit

Wij van Personall Fit Zutphen geloven in de kracht van de kleinschaligheid en focussen hierdoor op kwaliteit en resultaat. We zijn gespecialiseerd in Personal Training, Small Group Training en Outdoor (Bootcamp) training. Bij ons geen grote logge apparaten maar aandacht voor functioneel (driedimensionaal) trainen.
Wij zijn zo overtuigd van onze dienst dat u bij ons nooit vast zit aan een langetermijncontract. Bij Personall Fit kunt u altijd uw lidmaatschap opzeggen en betaalt u GEEN inschrijfgeld.
Onze cliëntengroep bestaat o.a. uit: ondernemers/managers, atleten, mannen, vrouwen, senioren, junioren en iedereen die zijn lijf en gezondheid ook maar enigszins serieus neemt. Bij ons sport iedereen op een leuke maar energieke manier.

Het wordt nooit makkelijker, je wordt wel fitter

Om duurzame resultaten te bereiken geloven wij niet alleen in training maar ook in de kracht van voeding en educatie. Gezonde voeding is de basis van iedere doelstelling. Onze kennis en ervaringen delen we graag met onze klanten en we zullen regelmatig workshops, cursussen en lezingen organiseren om zoveel mogelijk mensen te inspireren hun kwaliteit van leven te optimaliseren.

Filosofie

Personall fit is opgericht door Lars Timmer en Roelof van de Belt. Beide ervaren trainers hebben in hun carrière honderden mensen laten zien/ervaren dat sporten leuk, effectief en verslavend kan zijn en hebben duurzame resultaten bereikt bij klanten. Wij geloven in de kracht van aandacht en kwaliteit.

Missie

Zorgen dat mensen sporten leuk, efficiënt en effectief vinden.

Visie

Mensen inspireren het maximale uit hun gezondheid te halen.

Belofte

Zoveel mogelijk mensen inspireren hun kwaliteit van leven te optimaliseren.