Yes we mogen weer open!

Yes we mogen weer open!

Yes we mogen weer open! 2000 1335 Roelof van de Belt

Yes we mogen per 1 juli weer open.

Uiteraard wel met wat verschillende aanpassingen. We hebben de opstelling van de cardio aangepast en naast ieder cardiomachine een ruimte gecreëerd om oefeningen te doen. Deze ruimtes zijn afgebakend met een tape op de vloer en persoonsgebonden. Je blijft dan in je vak training en bij hetzelfde cardiotoestel. Tevens zullen wij tijdens de binnen lessen de deuren en ramen allemaal openzetten en zorgen dat er eventueel nog extra geventileerd wordt door middel van de ventilatoren.

Toch geloven wij nog altijd ook in buiten sporten. Dus waar mogelijk zullen wij ook zoveel mogelijk lessen gewoon buiten blijven geven.

Extra lessen

Vanaf komende week (29 juni) gaan wij weer extra lessen inplannen.

  • Maandagochtend bootcamp 9:00
  • Maandagochtend Cariofitness 10:00 (alleen op reservering (06 234 164 88)
  • Woensdagochtend Bootcamp 9:00
  • Woensdagavond Cariofitness 18:00
  • Donderdagochtend Cardiofitness 9:00 (alleen op reservering (06 234 164 88)

Nieuwe les!!

Helaas zullen wij vanaf heden stoppen met de Fight All Fit. Hierdoor hebben we ruimte gekregen in ons lesrooster op Dinsdag en Donderdagavond om 20:00. Deze momenten zullen we invullen met een Personall Power les. Deze intensieve groepsles is speciaal voor iedereen die echt als doel heeft om sterker te worden. In deze groepsles kiezen wij voor grote, samengestelde oefeningen met relatief een groot gewicht en weinig herhalingen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan oefenigen als bankdrukken, barbell squat, barbell deadlift, clean and press, thrusters maar ook oefeningen met zandzakken, trekkerbanden, de slee en de trx kun je tegenkomen in deze nieuwe groepsles. Dus laat je verassen door deze nieuwe les in onze lesrooster en kom in je Personall Power.

Sportpark Hanzepark

Zoals sommigen van jullie weten zijn wij ook druk bezig om samen met Atletiek vereniging Hanzesport, Voetbalvereniging AZC en scouting Kareldoorman een vitaal sportpark te ontwikkelen. Samen hebben wij als hoger doel om een open sportpark/ontmoetingsplaats te ontwikkelen met onder anderen outdoor fitness apparaten, een multifunctioneel sportcourt, een speeltuin, een jeu de boule baan en een openlucht theater. Wij hebben als doel om op dit sportpark een plek te creëren waar iedereen uit de wijk Noordveen een plek heeft om op eigen initiatief en/of begeleid te sporten, bewegen en ontspannen.

Voor dit project doen zijn wij in de race om 81.000 euro te winnen. Het enige dat wij daarvoor nodig hebben zijn zoveel mogelijk stemmen. Daarom willen wij jullie vragen om op ons te stemmen via de onderstaande link en zoek het project Hanzepark.

https://www.voor.nl/voorbeeld-projecten/2020

Log in met je facebook of linkedin account en geef ons de 10 punten. Stemmen kan tot 31 juni dus wees er snel bij!

Meer informatie over ons project? https://www.youtube.com/watch?v=b5269mD94j8

About the author

Roelof van de Belt

Personal trainer in hart en nieren