Nieuwsbrief december 2023

fijne feestdagen 2023

Nieuwsbrief december 2023

Nieuwsbrief december 2023 1748 1240 Roelof van de Belt

Nieuwsbrief Personall Fit December 2023

Via deze weg willen wij iedereen die ons het afgelopen jaar een warm hart heeft toegedragen en heeft gesteund ontzettend bedanken. Het is voor ons weer een bewogen jaar geweest, met veel mooie gebeurtenissen en ervaringen.

Verbouwing/verduurzaming

Uiteraard zal onze verbouwing jullie niet ontgaan zijn. Het afgelopen jaar zijn we druk geweest met bijvoorbeeld het isoleren van ons hele platfond. Hebben we 30 zonnepanelen laten plaatsen door onze vrienden van Kimenai installatiebeheer en hebben we het platfond vernieuwd in de grote zaal, kleedruimtes, toiletten en keuken.

Daarnaast staat het vernieuwen van de toiletten, het verwijderen van de CV installatie en het plaatsen van airco’s (om te koelen in de zomer en te verwarmen in de winter) nog op de planning voor het komende jaar.

Natuurlijk willen we jullie allemaal bedanken voor het begrip tijdens alle afgelopen en toekomstige verbouwingen.

Vernieuwingen

Het afgelopen jaar hebben we helaas afscheid genomen van Marcel van den Berg onze Fysiotherapeut. Marcel heeft besloten om het wat rustiger aan te doen en is momenteel voornamelijk bezig met wat leuke hobby projecten en geniet van wat meer vrije tijd en rust.

Daarvoor in de plaats heeft Esther te Linde zijn praktijkruimte overgenomen en kun je bij Personall Fit sinds augustus ook heerlijk genieten van een sportmassage. Esther is naast sportmasseur ook nog eens een hele goede wandelcoach en sinds kort ook Personal Trainer. Kortom een perfecte combinatie aan skills om jou te helpen en te ondersteunen bij het bereiken van al je doelen in 2024. Neem gerust contact met ons op om, geheel vrijblijvend, kennis te maken met Esther.

Ook Thor is terug van weggeweest. Na helaas een onderbreking van een aantal jaar (corona) is Thor gelukkig weer terug op het oude nest. Thor is verhuisd naar Arnhem en heeft de afgelopen periode extra ervaring opgedaan als leidinggevende bij de GGD en later als Personal trainer bij Max Fitness in Zevenaar. Het afgelopen jaar heeft hij besloten om zijn hart te volgen en als zelfstandig personal trainer  te starten bij Personall Fit. Thor staat bij ons bekend als een gedreven, gepassioneerd en zeer kundige Personal Trainer en we zijn dan ook ontzettend blij dat hij Personall Fit heeft gekozen als uitvalsbasis voor het geven van zijn trainingen.

Openingstijden feestdagen

Wij hebben gekozen om tijdens de kerstvakantie ons normale rooster te hanteren. Echter zijn we gesloten op de feestdagen

Gesloten op:

 • 1e kerstdag
 • 2e kerstdag
 • Oudjaarsdag &
 • Nieuwjaarsdag

Verhoging?

Het leven is al duur genoeg 😉. Wij hebben er dus voor gekozen om komend jaar geen verhoging door te voeren in onze lidmaatschapsprijzen en uurtarieven.

Plannen voor 2024

Vanaf mei komend jaar bestaan we alweer 9 jaar. Ieder jaar zijn we heel organisch, rustig doorgegroeid en hebben we ons ontwikkeld tot het Personall Fit van nu. Bijna 9 jaar geleden zijn wij begonnen met 3 trainers (Gerard, Lars en Roelof). Momenteel is ons team gegroeid tot 9 actieve trainers waarvan een aantal verder willen groeien als personal trainer. Ons huidige team bestaat momenteel uit:

 • Stefan
 • Rick
 • Agnes
 • Thor
 • Esther
 • Wesley
 • Gerard
 • Lars
 • Roelof

Het komt momenteel geregeld voor dat onze huidige locatie (op spitstijden) te klein is geworden voor het aantal actieve personal trainers. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar andere alternatieven en opties. We zijn tot het besluit gekomen om komend jaar een samenwerking te starten met Basic-Fit Zutphen. Personal trainers die bij ons zijn aangesloten kunnen vanaf januari 2024 onbeperkt gebruik maken van alle materialen, zalen en mogelijkheden bij Basic-Fit Zutphen. Hierdoor hopen wij onze personal trainers meer ruimte en mogelijkheden te bieden om hun business uit te breiden en te helpen groeien tot mooie zelfstandige kleine ondernemingen.

About the author

Roelof van de Belt

Personal trainer in hart en nieren