Nieuws juni 2020

Nieuws juni 2020 704 471 Roelof van de Belt

Ten eerste willen wij jullie graag bedanken voor de steun die we van jullie hebben mogen ontvangen. We zijn blij dat we het zover hebben kunnen redden en dat we nog meedoen in de race om Zutphen en omgeving fitter, vitaler en sterker te mogen maken.

Langzaamaan komt er weer wat beweging in onze branche. Het lijkt erop dat we per juli ook weer binnen mogen sporten. De voorwaarden hiervoor zijn echter nog niet bekend gemaakt en de voortgang van het virus zal ook nog van invloed zijn op een eventuele heropening.

Aangezien wij bezitten over een kleine binnenruimte en hier per 1,5 meter niet veel mensen kunnen bedienen hebben wij besloten per 1 juli nog altijd zoveel mogelijk buiten les te geven. Dit vanuit technisch oogpunt (reserveringssysteem) en ook vanuit het veiligheidsoogpunt (verspreiding van het virus).

Uitbreiding team Personall Fit

Fysiotherapie Marcel van den Berg

Sommigen van jullie hebben wellicht gezien dat wij druk bezig zijn geweest met onze kleine (pt) zaal. Hierin hebben wij een ruimte gecreëerd voor een fysiotherapeut. De ruimte is reeds verhuurd en Marcel van den Berg is momenteel al druk bezig met zijn behandelingen en begeleiding. Dus wanneer er klachten zijn aan het bewegingsapparaat dan kun je gewoon bij ons terecht voor een fysiotherapeutische behandeling en of voor advies omtrent het sporten.

 

Groepslestrainer en Lifestylecoach Stefan Heijink

Stefan heeft het afgelopen jaar bij ons stage gelopen en heeft zijn opleiding tot personal trainer en lifestylecoach met vlag en wimpel afgerond.  Zijn enthousiasme, passie, rustgevende uitstraling, professionele houding en lesgeefkwaliteit hebben geresulteerd in een mooie nieuwe samenwerking. Wij hebben besloten om Stefan een aantal uren op contract aan te bieden.  Stefan zul je dus zeker vaker gaan zien bij de groepslessen

 

Uitbreiding lesaanbod

Extra lessen

De bootcamp op maandagavond in Gorssel zal vanaf 8 juni weer van start gaan. Tevens gaat ook de wandelfit op woensdagavond vanaf 10 juni  19:30 weer van start. En tot slot zal ook de Teens All Fit les opnieuw starten vanaf donderdag 18 juni om 18:00 uur.

Kidsbootcamp

In de maand juni gaan wij een pilot draaien met een spiksplinter nieuwe les. We gaan onze doelgroep uitbreiden en ons ook focussen op Kidsbootcamp. Deze bootcamp les zal gegeven worden door onze nieuwe trainer Stefan Heijink. De kidsbootcamp zal plaats gaan vinden op woensdagmiddag 16:00 uur speciaal voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar met als doel om deze kinderen plezier in bewegen te laten ervaren en tegelijkertijd stiekem ook aan hun grond motorische eigenschappen te laten werken zoals kracht, conditie, coördinatie, lenigheid en balans. De kidsbootcamp start vanaf woensdag 17 juni.

About the author

Roelof van de Belt

Personal trainer in hart en nieren