Lockdown 2 2020

Lockdown 2 2020

Lockdown 2 2020 2000 1335 admin

Hallo Allen

Tot onze spijt heeft onze regering  besloten om ook de sportscholen te sluiten tijdens de lockdown. Hierdoor kunnen wij jullie helaas niet meer ondersteunen in jullie fitheid en vitaliteit zoals jullie dat van ons gewend zijn. Al onze groepslessen komen te vervallen tot 19 januari. Maar uiteraard zullen wij niet bij de pakken neer gaan zitten. Via dit bericht hopen wij jullie, in deze belangrijke tijd, te triggeren en te inspireren om te blijven bewegen. Want bewegen blijft zo ontzettend belangrijk. Dus kom van die bank af en ga iedere dag een half uurtje naar buiten om een wandeling te maken, doe wat stretchoefeningen om  je gewrichten soepel en lenig te houden en doe wat squats, push ups en plank oefeningen om je spieren sterk en vitaal te houden.

Uiteraard zullen ook wij proberen om jullie bezig te houden en wat extra uit te dagen. Wij pakken onze online lessen weer op.  Iedere week komen er  nieuwe lessen online op Roelof zijn Youtube kanaal (https://www.youtube.com/channel/UClL3tiM3wx-lweTBy99FUKA).  Wanneer je je abonneert op het kanaal en op het belletje drukt dan krijg je een melding wanneer er een nieuwe video beschikbaar is.  Zoals het er nu naar uitziet mogen wij ook geen personal training sessies geven binnen de Personall Fit locatie. Uiteraard kunnen wij de personal training sessies wel naar buiten verplaatsen of wanneer je thuissituatie het toelaat kunnen wij natuurlijk ook bij jou thuis langs komen voor een lekkere, uitdagende persoonlijke training.

Training geven is onze passie en onze lust. Schroom dus niet en houd ons maar een beetje aan het werk 😉

Tot slot wensen wij  jullie allen, ondanks alle maatregelen,  hele fijne feestdagen. Maak er in een klein gezelschap een mooi feest van en dan zien we elkaar in het nieuwe jaar hopelijk weer gezond en fit.

Groetjes het Personall Fit team.