Kerstwensboom

Kerstwensboom

Kerstwensboom 1053 745 Roelof van de Belt

De Kerstwensboom (doe een wens voor een ander)

Nu Sinterklaas weer het land uit is willen wij van Personall Fit graag de nadruk leggen op de “spirit” van Kerstmis.

De kerstgeest draait om liefde, familie, vriendschap en vrijgevigheid. Dit is ook de reden van onze kerstwensboom. Wij hebben vanaf maandag 11 december bij ons in de sportstudio een kerstboom staan met alleen maar lampjes. Al onze bezoekers mogen tot en met 31 december de kerstwensboom gaan vullen met een speciale wens voor een dierbare (kennis, vriend, familielid enz). Uiteraard is het ook mogelijk of via facebook je kerstwens door te geven. Wij hangen dan je kerstwens in de boom.

Wat wens je?

Wij zijn op zoek naar kleine wensen om iemand een hart onder de riem te steken. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een goed gevuld kerstpakket voor iemand die financieel een moeilijk jaar achter de rug heeft. Een dagje of avondje uit (bioscoop, pretpark, dierentuin enz) voor iemand die hier het afgelopen jaar geen tijd of geld voor heeft gehad. Of natuurlijk een maand lang gratis sporten bij Personall Fit of een ander sportcenter in de regio. Uiteraard ben je vrij om zelf een leuke kerstwens te verzinnen.

Wij gaan vanaf 31 december ons uiterste best doen om door middel van ons netwerk een groot aantal wensen in vervulling te laten gaan.

Dus schroom niet en help ons om de kerstwensboom te vullen en gun iemand de “spirit” van Kerstmis.

About the author

Roelof van de Belt

Personal trainer in hart en nieren