Hoe blijf je fit in deze moeilijke tijd?

Hoe blijf je fit in deze moeilijke tijd?

Hoe blijf je fit in deze moeilijke tijd? 2000 1333 Roelof van de Belt

Het coronavirus houdt ons land nog altijd in de houdgreep. Het beste is om zoveel mogelijk thuis te blijven en sociaal contact te vermijden.

Ons hele leven staat op zijn kop. Zorgverleners zijn ontzettend druk en maken overuren. Kantoormedewerkers werken thuis en helpen tussendoor hun kinderen met thuisonderwijs. Restauranthouders gaan ineens bij mensen thuis eten bezorgen en ga zo maar door.

Ook voor ons is er ineens een heleboel veranderd. Wij hebben volle groepen ingeruild voor een lege zaal. Van veel persoonlijke afspraken naar ineens bijna niks. Ineens staan wij les te geven voor de camera.

Maar hoe moet het nu met jullie fitheid? Je hebt de afgelopen tijd zo hard je best gedaan om sterker, fitter of soepeler te worden. Het zou toch zonde zijn om deze vooruitgang kwijt te raken.

Wij hebben hier verschillende oplossingen voor:

  1. Volg ons op social media. Hier zullen wij geregeld nieuwe trainingen aanbieden voor thuis. Dus houdt onze facebook pagina in de gaten voor de meest actuele trainingen voor thuis.
  2. Als fitnessstudio krijgen wij korting bij het aanschaffen van trainingsmateriaal. Dus wanneer je interesse hebt in fitnessmateriaal voor thuis dan bestellen wij dit graag voor je.
  3. Personal training in een privestudio wordt momenteel door het RIVM toegestaan. Desalniettemin willen wij hier graag nog heel voorzichtig mee omgaan en nu kunnen wij ons voorstellen dat dit ook niet voor velen is weggelegd. Hiervoor hebben wij personal coaching via www.zoom.us in werking gesteld. Je kunt gewoon thuis je sportkleren aantrekken, de laptop aanzetten en je hele training wordt je gecoacht door 1 van onze trainers.
  4. Personal training thuis. Deze optie is ook het overwegen waard. Uiteraard zullen wij hierbij wel alle regels van het RIVM in acht nemen.

We hopen dat wij ook voor jou een passende oplossing hebben bedacht. Mocht je zelf een andere oplossing hebben neem dan gerust contact met ons op door een berichtje te sturen naar contact@personallfit.nl of stuur een berichtje naar 06 342 313 86

About the author

Roelof van de Belt

Personal trainer in hart en nieren