Goede moed

Goede moed

Goede moed 1001 1500 admin

Helaas mogen wij nog steeds geen groepslessen geven. En wij zien om ons heen steeds meer sportscholen die met moeite de eindjes aan elkaar vast kunnen knopen. Ook wij zien ondertussen steeds meer opzeggingen. En eerlijk gezegd snappen wij dat ook heel erg goed. Je betaalt voor een lidmaatschap waar je op dit moment helemaal geen gebruik van kan en mag maken. Dat is toch gewoon zonde van je geld.

Maar toch hebben ook alle sportscholen en sportverenigingen jullie steun en vertrouwen nog steeds nodig. Het wordt steeds duidelijker dat overgewicht en een ongezonde leefstijl bijdraagt aan een hoop maatschappelijke, lichamelijke en mentale problemen. Sportscholen en sportverenigingen zijn er juist voor om deze problemen tegen te gaan. Om mensen te helpen gezonder te leven, betere keuzes te maken voor een gelukkiger, gezonder en prettiger leven.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid en we zijn hier nog lang niet klaar mee. Dus we houden de moed erin en we gaan ongestoord verder..

Uiteraard zijn we ook ontzettend dankbaar voor iedereen die ons gedurende deze lange periode nog altijd gesteund hebben. Jullie steun zorgt ervoor dat wij nog steeds kunnen werken aan onze missie. Wij zijn achter de schermen druk bezig om een compleet online aanbod aan te bieden in te toekomst waarin we jullie op alle vlakken van gezondheid willen informeren en begeleiden.

We hopen jullie allen zo snel mogelijk weer live te kunnen begeleiden in goede gezondheid.

Groeten het Personall Fit team.

https://nos.nl/artikel/2368304-branchevereniging-sportscholen-situatie-is-nijpend.html