December 2020 nieuws

December 2020 nieuws

December 2020 nieuws 2000 1333 admin

Nieuws december 2020

Ten eerste willen wij jullie allen bedanken voor de steun van de afgelopen maanden. Wij zijn trots op de manier waarop jullie omgaan met alle getroffen maatregelen en aanpassingen. Ook het reserveringssysteem wordt goed gebruikt en goed ontvangen door de meesten.

Aangepaste openingstijden

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de feestdagen er al weer aankomen. Hierdoor zullen wij ook aangepaste openingstijden hanteren. Tussen kerst en oud en nieuw zijn er geen groepslessen. De lessen van donderdag 24 december tot en met vrijdag 1 januari komen dus helaas te vervallen

Wel willen wij graag een leuke sportieve ochtend organiseren op oudjaarsdag. Deze ochtend willen we graag invullen aan de hand van jullie behoeftes. Dus welke groepsles wil jij graag nog volgen oudjaarsdag? Geef het ons door via een berichtje naar roelof@personallfit.nl. Om het wat makkelijker te maken hebben we een aantal opties voor jullie hieronder opgesomd.

  • Bootcamp
  • Cardio Fit
  • Functionall Fit
  • Personall Power
  • Hardloopsessie
  • Primall Fit

We zien graag jullie reactie tegemoet voor maandag 14 december.

Kerstcadeaus

Kerst is ook het moment van geven en delen. Wij willen hier graag ook op inspelen door een stukje van onze tijd en energie te delen. Bij ons in de studio hebben we 10 waardebonnen liggen die we weg willen geven.  5 waardebonnen zijn voor een maand gratis groepslessen volgen en 5 waardebonnen zijn voor 2 gratis personal training sessies.

Weet jij of ken jij iemand die ontzettend blij zou zijn met 1 van deze waardebonnen of ken jij iemand die zo;n waardebon gewoon ontzettend verdient. Laat het ons dan even weten door een email te sturen naar roelof@personallfit.nl. Van alle ingekomen inzendingen zullen wij maandag 14 december 10 waardebonnen verloten.