Blog Lot Rohde

Lot Rohde

Blog Lot Rohde

Blog Lot Rohde 1024 577 Roelof van de Belt

“Shit…ik moet morgen weer naar Personall Fit”,

was wat ik dacht drie dagen na mijn eerste personal training.

Mijn armen omhoog doen voor het aantrekken van mijn trui ging nog net, maar daar was dan ook ongeveer alles wel mee gezegd.

Elk spiertje in mijn armen, rug en buik kon ik voelen. Ik wist dat een menselijk lichaam veel spieren had, maar zoveel?!

Drie maanden had ik niet gesport. Eerst vanwege drukte op het werk, daarna door Corona en vervolgens door het langdurige herstel ervan. Om er weer goed in te komen, maakte ik gebruik van de aanbieding die op dat moment door Personal Fit gedaan werd voor personal training.

De nieuwe trainer Rick zou mij gaan trainen. Een professionele bokser.

Voor deze tijd trainde ik gemiddeld 3x per week, dus mijn lichaam was wel wat gewend…dacht ik. Maar dit was echt even anders. Na de eerste bokstraining, kon ik met moeite mijn glas naar mijn mond brengen zonder het water er halverwege al uit getrild te hebben. Maar wat was het leuk en lekker!
Nooit gedacht dat boksen iets voor mij zou zijn. Dat is toch vooral voor jonge opgeschoten mensen die hun kracht willen etaleren? Nou nee hoor, zelf voor oudjes zoals ik, ja, ja, de 45 inmiddels gepasseerd, is het echt heerlijk.

En nee, natuurlijk word ik geen professionele bokser, en slaat elke echte bokser mij de hele ring door. Maar wat een geweldige sport is dit. En wat een professionele en positieve begeleiding wordt er geboden.

Voor mij is boksen inmiddels een vast onderdeel geworden van mijn trainschema en zou ik het niet meer willen missen.

En als ik het kan, kan echt iedereen het!

Oja, inmiddels kan ik gelukkig ook weer gewoon na een training mijn glas zonder trillende handjes naar mijn mond brengen!

Wie Volgt?

contact@personallfit.nl

06 342 313 86

About the author

Roelof van de Belt

Personal trainer in hart en nieren