werkt nu samen met de personal trainers van

Heb je het gevoel dat je veel meer uit je training kunt halen maar weet je niet waar te beginnen?

De personal trainers van PersonallFit bieden jou bij Basic-Fit 1-op-1  begeleiding.

Bij ons zit je nooit vast aan een lange termijn abonnement. Wij van Personall Fit geloven in onszelf en zijn ervan overtuigd dat we jou niet hoeven te strikken voor een langetermijncontract. Daarnaast betaal je bij ons nooit inschrijfgeld.

Alle abonnementen ga je bij ons aan voor een periode van 3 maanden. In deze periode geef je ons de kans om onze kracht aan jou te bewijzen. Wij zullen je niet teleurstellen.

Na de eerste 3 maanden kun je altijd per kalendermaand opzeggen.


personal training bij Basic-Fit

35,00 euro voor een half uur | 60,00 euro per uur

Iedereen is speciaal, uniek en bijzonder. Wil je persoonlijke begeleiding, dan is Personal Training iets voor jou. Ervaar wat het voor je lichaam en gezondheid kan betekenen. Wij houden rekening met je persoonlijke eigenschappen en doelstellingen. Hierdoor is iedere training op maat en resultaat gegarandeerd.


Je kunt je ook opgeven voor de onderstaande abonnementen.


small group personal training (1xpw)

29,00 euro per keer of
100,00 euro per maand

Extra aandacht van een personal trainer en de kosten delen met anderen. Ideaal.

Filosofie

Personall fit is opgericht door Lars Timmer en Roelof van de Belt. Beide ervaren trainers hebben in hun carrière duizenden mensen laten zien/ervaren dat sporten leuk, effectief en verslavend kan zijn en hebben duurzame resultaten bereikt bij klanten. Wij geloven in de kracht van aandacht en kwaliteit.

Missie

Zorgen dat mensen sporten leuk, efficiënt en effectief vinden.

Visie

Mensen inspireren het maximale uit hun gezondheid te halen.

Belofte

Zoveel mogelijk mensen inspireren hun kwaliteit van leven te optimaliseren.


Hieronder kun je kort kennis maken met onze personal coaches

Rick de Nooijer

Rick weet als topsporter als geen ander wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. 

Rick is  topbokser in hart en nieren. Rick houdt daarom van uitdagende trainingen en integreert graag  boks oefeningen in zijn les. Reactiesnelheid, coördinatie, kracht, conditie, vetverbranding en core training staan altijd centraal tijdens een goede workout met Rick.

Stefan Heijink

Stefan heeft, na een korte periode bij defensie, de ommekeer gemaakt naar de fitness.

Tijdens zijn trainingen kiest hij zorgvuldig zijn oefeningen met in zijn achterhoofd de vraag: wat heb jij nodig om je doel te bereiken en met een voldaan gevoel naar huis te gaan? En het liefst ook nog met een lach op je gezicht.

Esther te Linde

Esther te Linde woont in het prachtige Zutphen en haar missie is “De mens in Balans!”

Esther vindt de mens fascinerend, bovenal de verbinding tussen hoofd en lijf. Het 1 kan niet zonder het ander: hoofd en lijf werken altijd samen. Door haar werk als Trainer & Coach begeleidt ze veel mensen op het mentale en fysieke vlak.

Agnes Kleinsmit

Agnes is wandelcoach en personal trainer in hart en nieren.

Agnes traint je, afhankelijk van je doelstelling, volgens het ‘functioneel training principe’ al dan niet gecombineerd met de principes van ‘motorisch leren’ en de dynamische systeemtheorie. In de trainingen wordt gebruik gemaakt van losse materialen en richt ze zich op de ontwikkeling en robuustheid van functionele bewegingspatronen.

Thor van den Berghe

Thor van BodySculpThor helpt jou bij het behalen van jouw doelen. Met passie en enthousiasme en veel energie staat hij er voor jou! 

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal ben ik jouw steun en toeverlaat in voor en tegenspoed. Net als in een huwelijk zal het er zo nu en dan heftig aan toe gaa, maar ook moet je de ontspanning en rust kunnen vinden.

Lars Timmer

Lars is vanaf jongs af aan een fanatiek sporter.

Sinds dat Lars in 2006 gestart is met het CIOS is hij vooral functioneel met klanten aan het trainen. Of je nu recreatieve of topsport ambities hebt. De laatste jaren heeft Lars zich ook meer toegespitst op teambuilding, survivalrun en obstaclerun.

Roelof van de Belt

Roelof is één van onze ervaren personal trainers en heeft al vele mensen begeleidt naar een fitter en vitaler leven. 

Roelof is al jarenlang actief in de fitnesswereld en heeft de afgelopen jaren zijn kennis over krachttraining, conditietraining en functionele training aangevuld met yoga, mobiliteit, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen


Locatie

Dreef 10, 7202 AG Zutphen


Contact formulier

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Interesse in

    Bericht