werkt nu samen met de personal trainers van

Heb je het gevoel dat je veel meer uit je training kan halen? Maar weet je niet waar te beginnen?

De trainers van Personall Fit bieden jou bij Basic-Fit voordelig 1-op-1 begeleiding.

Voor 35 euro kan jij nu vrijblijvend één uur kennismaken met personal training!

Ervaar in 1 op 1 coaching welke soort training jou verder op weg helpt naar het behalen van jouw sportdoelen. Zowel korte als lange termijn doelstellingen zijn welkom! Met onze ervaring en kennis vertalen wij deze graag naar passende en effectieve trainingen.


Personal training sessies bij Basic-Fit

Iedereen is speciaal, uniek en bijzonder. Daarom zijn wij gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding. Zodat er op maat training voor jouw lichaam en gezondheid opgesteld wordt. Wij houden rekening met je persoonlijke eigenschappen en wat je graag wenst te bereiken. Hierdoor is resultaat gegarandeerd.

Eerste training 35 euro voor 60 minuten
Reguliere sessies 30 of 60 minuten /35 of 60 euro


Duo-training of sporten in kleine groepen is ook mogelijk!

Extra aandacht van een personal trainer én de kosten delen.

35,00 euro voor een half uur
60,00 euro per uur
of
100,00 euro per maand


Wij geloven in de kracht van aandacht en kwaliteit

Personall Fit is opgericht door Roelof van de Belt en Lars Timmer. Beide ervaren trainers hebben in hun carrière duizenden mensen laten zien en ervaren dat sporten leuk, effectief en efficiënt is, met duurzame positieve resultaten.

Missie

Zorgen dat mensen binnen en/of buiten sporten leuk, efficiënt en effectief ervaren.

Visie

Mensen inspireren om maximaal gezond te leven door bewuste keuzes.

Belofte

Met zoveel mogelijk mensen kwalitatief het leven optimaliseren.


Hieronder kun je kort kennis maken met onze personal trainers

Rick de Nooijer

Rick weet als topsporter als geen ander wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. 

Rick is  topbokser in hart en nieren. Rick houdt daarom van uitdagende trainingen en integreert graag  boks oefeningen in zijn les. Reactiesnelheid, coördinatie, kracht, conditie, vetverbranding en core training staan altijd centraal tijdens een goede workout met Rick.

Stefan Heijink

Stefan heeft, na een korte periode bij defensie, de ommekeer gemaakt naar de fitness.

Tijdens zijn trainingen kiest hij zorgvuldig zijn oefeningen met in zijn achterhoofd de vraag: wat heb jij nodig om je doel te bereiken en met een voldaan gevoel naar huis te gaan? En het liefst ook nog met een lach op je gezicht.

Esther te Linde

Esther te Linde woont in het prachtige Zutphen en haar missie is “De mens in Balans!”

Esther vindt de mens fascinerend, bovenal de verbinding tussen hoofd en lijf. Het 1 kan niet zonder het ander: hoofd en lijf werken altijd samen. Door haar werk als Trainer & Coach begeleidt ze veel mensen op het mentale en fysieke vlak.

Agnes Kleinsmit

Agnes is wandelcoach en personal trainer in hart en nieren.

Agnes traint je, afhankelijk van je doelstelling, volgens het ‘functioneel training principe’ al dan niet gecombineerd met de principes van ‘motorisch leren’ en de dynamische systeemtheorie. In de trainingen wordt gebruik gemaakt van losse materialen en richt ze zich op de ontwikkeling en robuustheid van functionele bewegingspatronen.

Thor van den Berghe

Thor van BodySculpThor helpt jou bij het behalen van jouw doelen. Met passie en enthousiasme en veel energie staat hij er voor jou! 

Niet alleen fysiek, maar ook mentaal ben ik jouw steun en toeverlaat in voor en tegenspoed. Net als in een huwelijk zal het er zo nu en dan heftig aan toe gaa, maar ook moet je de ontspanning en rust kunnen vinden.

Lars Timmer

Lars is vanaf jongs af aan een fanatiek sporter.

Sinds dat Lars in 2006 gestart is met het CIOS is hij vooral functioneel met klanten aan het trainen. Of je nu recreatieve of topsport ambities hebt. De laatste jaren heeft Lars zich ook meer toegespitst op teambuilding, survivalrun en obstaclerun.

Roelof van de Belt

Roelof is één van onze ervaren personal trainers en heeft al vele mensen begeleidt naar een fitter en vitaler leven. 

Roelof is al jarenlang actief in de fitnesswereld en heeft de afgelopen jaren zijn kennis over krachttraining, conditietraining en functionele training aangevuld met yoga, mobiliteit, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen


Locatie

Dreef 10, 7202 AG Zutphen


Contact formulier

    Naam (verplicht)

    Email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Interesse in

    Bericht